Медведєв сподівається на приєднання України до митного союзу ЄЕП — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Медведєв сподівається на приєднання України до митного союзу ЄЕП

Казна та Політика
307
Президент Росії Дмитро Медведєв сподівається на приєднання України до митного союзу в рамках Єдиного Економічного Простору, що створюється Росією, Білоруссю і Казахстаном.
Про це говориться на офіційному сайті президента Росії.
Під час обговорення з керівником Федеральної митної служби Росії Андрієм Бельяніновим процесу формування митного союзу Медведєв висловив сподівання, що на посаді Президента лідер Партії регіонів Віктор Янукович спробує зробити свій вклад у зміцнення взаємин, торговельних відносин та економічних зв'язків в цілому не лише з Росією, але і з Білоруссю і Казахстаном.
Він висловив упевненість, що це повною мірою відповідає інтересам українських підприємств і українських споживачів.
Медведєв підкреслив, що підготовку до введення в дію митного союзу, що передбачає уніфікацію правил, потрібно вести інтенсивно і швидко.
"Ми розуміємо, що реальне наповнення митного союзу вже відповідними рішеннями, і ваша скоординована робота з колегами, митними службами Казахстану, Білорусі і, сподіваюся, в перспективі і України, створюватиме принципово нові, набагато зручніші умови для ведення бізнесу і для переміщення товарів, виконання робіт і надання послуг", - сказав Медведєв.
Він зазначив, що готовий особисто втрутитись у разі, якщо буде потрібне втручання на рівні глав держав, узгодження тих або інших рішень на міжурядовому рівні.
Як повідомляло агентство, Янукович виступає за участь України в ЄЕП з Росією, Білоруссю і Казахстаном.
17 лютого Вищий адміністративний суд припинив дію рішення Центральної виборчої комісії від 14 лютого про встановлення результатів повторного голосування виборів і обрання Януковича Президентом до завершення розгляду позову прем'єр-міністра Юлії Тимошенко про переголосування 2 туру виборів президента.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас