Томенко: Грошей на ордени та нагороди давно немає — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Томенко: Грошей на ордени та нагороди давно немає

Казна та Політика
214
Заступник голови Верховної Ради Микола Томенко (фракція Блоку Юлії Тимошенко) здивований нагородженням глави Національного банку Володимира Стельмаха орденом Ярослава Мудрого II ступеню і першого заступника голови Київської міської державної адміністрації Анатолія Голубченка орденом "За заслуги" I ступеня.
Про це говориться в повідомленні його прес-служби.
"Мало хто сподівався, що за результатами надзвичайного стану в місті Києві, який пережили кияни і гості столиці в зимовий період, заступник голови КМДА, що відповідає за житлово-комунальне господарство, отримає орден "За заслуги", - передає прес-служба позицію Томенка.
На його думку, не менш дивним є нагородження Стельмаха, після того, як велика частина населення країни постраждала від коливань курсу гривні.
"Коли йдеться про появу нових "Героїв України", то це той випадок, коли слід його залишити без коментарів", - сказав депутат.
Томенко також зазначив, що є інформація про те, що кошти, передбачені на видачу державних винагород, вже давно витрачені і їх видача не перший місяць здійснюється у борг.
Він вважає, що на якийсь термін слід припинити видачу держвинагород.
Нагадаємо, 18 лютого президент Віктор Ющенко вручив Стельмаху орден Ярослава Мудрого II ступеня, а Голубченку - орден "За заслуги" I ступеня.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас