Всі польські міста мають проблеми у підготовці до Євро-2012 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Всі польські міста мають проблеми у підготовці до Євро-2012

Казна та Політика
284
Всі польські міста мають проблеми в підготовці до Євро-2012, стверджує авторитетне польське видання Gazeta Wyborcza, передають "Подробности".
Як відомо, найбільше занепокоєння в Польщі викликає будівництво Євростадіону у Вроцлаві. У грудні 2009 року владою міста був розірваний договір з компанією Mostostal, яка виступала головним підрядчиком із виконання робіт. Зараз введення арени в експлуатацію заплановане на 4 місяці пізніше, ніж було раніше.
Реалізація половини проектів Познані, пов'язаних з майбутнім чемпіонатом Європи, відстають від графіків. Місто доки не може допомогти собі з розвитком місцевого аеропорту. Замість цього, тут близиться до завершення реконструкція стадіону "Лех".
Гданськ не квапиться з реконструкцією автомобільних доріг, зазначає Gazeta Wyborcza. У місті намагаються модернізувати всі дороги і запланували будівництво Європейського центру Солідарності.
Проблеми в столиці Польщі - Варшаві пов'язані з Центральним залізничним вокзалом. Замість будівництва нового вокзалу було прийнято рішення модернізувати діючий
На 7 із 17 об'єктів Євро-2012 існують відставання від запланованих термінів. За планом замість цього проходить будівництво Національного стадіону.
зазначимо, Європейська футбольна асоціація (УЄФА) заявляла, що задоволена прогресом в підготовці України і Польщі до проведення Чемпіонату Європи з футболу в 2012 році.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас