В мерії Києва спростували інформацію про пограбування на 4,5 млн євро дочки їх боса: у жертви є алібі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В мерії Києва спростували інформацію про пограбування на 4,5 млн євро дочки їх боса: у жертви є алібі

Кримінал
806
В оточенні київського мера заявляють про те, що його дочка не була жертвою французьких грабіжників. У Христини Черновецкой навіть знайшлося алібі. Раніше повідомлялося, що у світської діви під час закордонної подорожі вкрали сумочку з коштовностями на 4,5 мільйона євро.
Дочка мера Києва Христина Черновецька перебуває в Києві, а тому її ніхто не міг пограбувати в Парижі, пише "Українська правда" із посиланням на радника мера Києва Марту Гримську.
"Нічого не сталося. Христина перебуває тут, в Києві. Це я вам говорю як факт, - заявила Марта Грімська. - Яким чином сталася ця помилка, що там насправді сталося і з ким це сталося взагалі - незрозуміло. Але це точно не сталося із Христиною Черновецькою".
Радник мера навіть порадила дослідити маршрути Христини протягом тижня, аби остаточно упевнитися в її непричетності до пограбування в якості потерпілої.
"Ви можете це прослідити. Вона була на показі Валентіно, вона була на відкритті нічного клубу в суботу в Києві, тому ви можете з'ясувати, де вона була впродовж тижня, - додала Гримська. - Була маса заходів, на яких вона була".
Втім, чиновник зовсім не прояснює питання, де ж була Христина Черновецька опівдні 15 лютого, а саме в цей час, коли, за даними ЗМІ, її і пограбували.
Крім того, телерадіокомпанія ВВС посилається на нібито написану Христиною заяву. Проте на цей аргумент Березня Гримська відповіла новим спростуванням будь-яких скандальних припущень.
"Вона не писала жодних заяв, вона ні до кого не зверталася, вона знаходиться тут (у Києві), і жодної інформації такої немає, - сказала радник батька потерпілої. - Вона це вчора почула від мене по телефону в Києві і дуже сміялася".
В свою чергу сама Христина Черновецька заявила журналістам: "Я не хочу нічого коментувати. Якщо навіть щось і було, то це нікого не стосується. Даруйте, але я зараз сплю".
Нагадаємо, в понеділок у шанованих французьких ЗМІ з'явилася інформація про те, що невідомий пограбував Христину Черновецьку, коли вона їхала на орендованому лімузині до Парижа з аеропорту "Руассі-Шарль де Голль".
Пограбування, інформацію про яке в київській мерії просять вважати курйозом, було здійснено через вікно автомобіля. Це сталося в той момент, коли лімузин зі світською левицею в салоні нібито знаходився в районі північного передмістя Парижа - Сен-Дені, відомого високим рівнем злочинності. Злодій витягнув з салону сумочку, в якій були каблучки, сережки та інші прикраси на суму в 4,5 мільйона євро, а потім сховався. Спроби водія переслідувати викрадача не увінчалися успіхом. При цьому дочка мера Києва нібито мала при собі більше 10 тисяч доларів готівкою, яка уціліла.
Додамо, що батько потерпілої - Леонід Черновецький, відомий в певних колах під прізвиськом "Льоня Космос", - перед обранням в 2008 році мером Києва очолював один з найбільших українських банків. Ставши градоначальником, Черновецький запам'ятався багатьма екстравагантними заявами і діями, наприклад, бійкою з главою МВС України.
Черновецький також відомий як автор книги "Як стати мільйонером", яка повинна була принести йому чималий дохід. Крім того, він мріяв ввести на Україні податок на розкіш.
"Ми із завтрашнього дня можемо оподаткувати все: машини, літаки... Перелік невичерпний... Дійдемо до шнурків від "Бріоні", - заявив одного дня Леонід Черновецький, виступаючи на сесії Київради.
За матеріалами:
NEWSru.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас