Deutsche Bank ввів відстрочення при виплаті бонусів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Deutsche Bank ввів відстрочення при виплаті бонусів

Казна та Політика
386
Найбільший німецький банк DeutscheBankAG ввів нову методику оплати праці своїх топ-менеджерів. В результаті банкірам доведеться погодитись із відстроченням виплати більшої частини бонусів.
Нові правила торкнутися тих, чиї преміальні за 2009 рік виявилися більшими 100 тис. євро ($136 тис.). Таким співробітникам буде потрібно погодитись із відстроченням виплати принаймні 25% суми, на яку перевищено порогове значення. Якщо бонус виявився істотно вищим за ліміт в 100 тис. євро, то відстрочення може торкнуться до 90% від перевищеної суми, уточнило в інтерв'ю Bloomberg обізнане джерело в німецькому банку.
В цілому, у банкірів можуть затримати виплату від 50% до 70% преміальних. При цьому близько 75% відкладеної компенсації буде представлено у вигляді акцій, а останні 25% у вигляді готівки. Надалі всі виплати затриманої частини бонусів у вигляді цінних паперів планується здійснювати поступово, протягом чотирьох років, а готівкові банкіри отримають протягом трьох років. Обов'язковою умовою остаточної видачі цих коштів є досягнення банком раніше поставлених довгострокових цілей. Інакше співробітникам доведеться повернути свої преміальні банку.
Уряди європейських країн і США чинять тиск на банківський сектор з тим, аби обмежити розмір бонусів топ-менеджерів фінансових установ. Лідери G20 домовилися про це на зустрічі в Піттсбургу. Нова система оплати праці покликана знизити ризики при ухваленні ключових рішень, які, в першу чергу, повинні враховувати довгостроковий результат, а не миттєвий прибуток
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас