Росія підрахувала прибуток від продажу зброї — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Росія підрахувала прибуток від продажу зброї

Казна та Політика
261
Щорічний експорт російських озброєнь і військової техніки в найближчі декілька років триматиметься на рівні в 9-10 мільярдів доларів.
Про це, як повідомляє РИА Новости, заявив керівник Федеральної служби із військово-технічної співпраці (ФСВТС) Михайло Дмитрієв. Прогноз ФСВТС ґрунтується на тому, що поточний портфель замовлень на російську зброю становить 34 мільярди доларів.
Наприкінці січня 2010 року генеральний директор "Рособоронэкспорта" Анатолій Ісайкін заявив, що за підсумками 2009 року обсяг експорту військової продукції Росії склав 7,4 мільярда доларів. В порівнянні з 2008 роком цей показник збільшився на десять відсотків. При цьому портфель замовлень"Рособоронэкспорта" збільшився на десять мільярдів доларів з 22 до 32 мільярдів доларів.
За даними британської Організації із оборони та безпеки, перше місце в світі з експорту озброєнь впродовж останніх п'яти років займають США, друге - Великобританія, а Росія - третє. Найбільший попит на світовому ринку має російська авіаційна техніка. На другому місці - техніка протиповітряної оборони, а на третьому - озброєння для сухопутних військ.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас