В Сумах податкова міліція закрила покерний клуб — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Сумах податкова міліція закрила покерний клуб

Кримінал
370
В Сумах в клубі покеру в ході проведення оперативних заходів співробітники податкової міліції встановили факт надання платних послуг з проведення азартних ігор в покер і функціонування віртуального казино. Про це повідомила прес-секретар податкової міліції Державної податкової інспекції в Сумській області Наталія Шаповал.
Ігри проводилися в приміщенні з вивіскою "Покер-клуб" на вул. Харківській в Сумах. "Сам клуб покеру, як спортивний заклад, мав право на існування, але порушуючи закон України "Про заборону грального бізнесу в Україні" в ньому велася гра на гроші", - повідомила Н.Шаповал.
В результаті проведеної перевірки складений протокол, за яким було описано 7 столів покеру, близько 1 тис. гральних фішок, комп'ютерна техніка. Вилучена виручка клубу в сумі 11,8 тис. грн, 100 дол. і 6 тис. руб., приміщення клубу опечатане.
Податкова міліція готує матеріали для звернення до суду про застосування до організаторів азартних ігор фінансових санкцій згідно зі ст. 3 закону "Про заборону грального бізнесу".
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас