В Росії з'явиться Fiat — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Росії з'явиться Fiat

477
В Росії з'явиться спільне підприємство для складання автомобілів італійської компанії Fiat в Набережних Човнах, повідомляє газета "Відомості".
11 лютого прем'єр-міністр Володимир Путін прилетить у Набережні Човни, де відвідає "КамАЗ" і підприємство "Соллерса" "Соллерс - Набережні Човни" (колишній Завод малолітражних автомобілів). Візит на "КамАЗ" буде протокольним. Найголовніші події стануться на майданчику "Соллерса". Тут буде оголошено про створення СП з Fiat зі складання легкових автомобілів. Супроводжувати прем'єра буде гендиректор Fiat Group Серджіо Маркіонне.
СП буде створене на базі заводу "Соллерс - Набережні Човни", кажуть чиновники. Частки в ньому розподіляться в пропорції 50 на 50, додає інвестбанкір, знайомий з керівництвом "Соллерса". Зараз на заводі складають Fiat Albea і Doblo, а також позашляховики SsangYoung. Його потужність - 75 000 автомобілів на рік. Але підприємство завантажене не на повну потужність.
Виробництво корейських машин поступово буде перенесене на завод "Соллерса", що недавно відкрився на Далекому Сході. А майданчик в Набережних Човнах буде цілком віддано під виробництво автомобілів італійської компанії, говорить федеральний чиновник та інвестбанкір. Зокрема, в нинішньому році підприємство має розпочати складання седана С-класу Fiat Linea. Чи будуть на заводі складати інші моделі, наприклад позашляховики Jeep (Fiat торік купив 20% акцій Chrysler), співрозмовники не кажуть.
За матеріалами:
Відомості
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас