підприємці позитивно оцінюють схвалений урядом законопроект про спрощену систему оподаткування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

підприємці позитивно оцінюють схвалений урядом законопроект про спрощену систему оподаткування

Казна та Політика
1167
"Союз захисту підприємництва" позитивно оцінює схвалений на засіданні уряду 27 січня 2010 р. проект закону про спрощену систему оподаткування. Про це заявила заступник голови організації Римма Зінченко.
Зокрема вона зазначила, що проектом закону знімається одна з основних проблем для бізнесу - збільшується допустимий обсяг виручки. "Сьогодні у нас встановлений розмір (виручки - ред.), який не має фіксованого кордону і розраховується в співвідношенні до розміру мінімальної заробітної плати", - сказала вона.
Згідно із проектом закону, свідоцтво платника єдиного податку видаватиметься не щороку, а одноразово і буде безстроковим. "Підприємці не стоятимуть під кабінетами посадових осіб, намагаючись подати заяви, в яких немає нічого нового", - зазначила Р.Зінченко.
Як повідомлялося, на урядовому засіданні 27 січня 2010 р. був схвалений законопроект про скорочення удвічі кількості видів діяльності, які підлягають ліцензуванню.
"Уже декілька років бізнес має спрощену систему оподаткування, але ця система зафіксована указом Президента, де є багато невизначеності. Окрім цього, ця система не закріплена стабільно законом", - пояснила на засіданні уряду прем'єр-міністр Юлія Тимошенко.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас