Безсмертний: Ющенко може стати прем'єр-міністром — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Безсмертний: Ющенко може стати прем'єр-міністром

Казна та Політика
1249
Голова Центрального виконавчого комітету партії “Наша Україна” Роман Безсмертний не виключає, що Президент України Віктор Ющенко може обійняти посаду прем'єр-міністра після дострокових парламентських виборів.
Таку думку він висловив в інтерв'ю Інтернет-виданню “Главком”.
Зокрема на питання, чи може чинний президент обійняти посаду голови уряду найближчим часом в разі перемоги на виборах Президента України Віктора Януковича, політик зазначив, що про це не йдеться. “Будуть нові парламентські вибори, буде нова коаліція, буде новий прем'єр. Це лише питання часу”, - зазначив Безсмертний.
За його словами, Ющенко абсолютно спокійно сприйняв результат першого туру виборів. “Він розуміє, що цінності, які він ніс, - потрібні, впадати у відчай - неправильно, є над чим працювати, є з ким працювати. Плюс - він досить молодий за віком, як для політика”.
Він вважає, що сьогодні партії необхідно готуватися до місцевих виборів, брати участь в передвиборчий кампанії, проводити своїх людей в ради, обирати мерами, потім готуватися до виборів до парламенту, де вони можуть отримати достатнє представництво. “Я бачу найближчими роками Віктора Андрійовича прем'єр-міністром. Протверезіння в суспільстві настане, і це буде фундаментом для його чергового політичного зростання”, - підкреслив Безсмертний.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас