Черновецький планує підпорядкувати безпосередньо КМДА "ЖЕКи, які підпорядковані безвідповідальним головам районів" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Черновецький планує підпорядкувати безпосередньо КМДА "ЖЕКи, які підпорядковані безвідповідальним головам районів"

264
Мер Києва Леонід Черновецький планує підпорядкувати безпосередньо Київській міській державній адміністрації (КМДА) ЖЕКи, "які підпорядковані безвідповідальним головам районів та найгірше відпрацювали ситуацію". Про це повідомляє прес-служба КМДА.
"Я доручив своєму першому заступникові, Анатолію Костянтиновичу Голубченку, підготувати проект рішення Київради про передачу ЖЕКів, які підпорядковані безвідповідальним головам районів та найгірше відпрацювали ситуацію, у безпосереднє керування Київської міської державної адміністрації. Переконаний, що цей крок якісно змінить ефективність роботи житлово-комунальних служб районів та міста в цілому", - сказав Л.Черновецький.
Київський міський голова доручив організувати цілодобову роботу та скласти графіки чергування містом працівників комунальних підприємств "Київзеленбуд", "Київавтодор", ГУ контролю за благоустроєм, ГУ з питань надзвичайних ситуацій, районних служб та ЖЕКів до березня 2010 р. включно.
"Я звернувся до прокуратури міста з проханням покарати керівників районів, які безвідповідально поставилися до своїх обов'язків і знехтували безпекою киян. Крім того, від сьогодні я зобов'язую усіх голів РДА присвячувати більшу половину свого робочого дня питанню очищення вулиць та дворів від снігу й льоду. Щодня кожен районний керманич повинен доповідати мені про ситуацію в межах району. Кожного ранку усі комунальні підприємства повинні надавати мені свіжі дані щодо очищених від снігу площ - зупинок громадського транспорту, підходів до станцій метро, автошляхів. Головному управлінню контролю за благоустроєм даю доручення щоденно складати акти про виявлені порушення і надавати відповідні приписи підприємцям, які відмовляються прибирати закріплені за ними території поблизу закладів торгівлі тощо", - заявив мер Києва.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас