НБУ провів зміни у своїй організаційній структурі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НБУ провів зміни у своїй організаційній структурі

Казна та Політика
904
Національний банк України (НБУ) вирішив реорганізувати управління кризового менеджменту в департамент кризового менеджменту і контролю операцій на відкритому ринку, а також департамент реорганізації і припинення діяльності банків в управління ліквідації банків, повідомив директор департаменту зовнішньоекономічних зв'язків НБУ Сергій Круглик.
"Реорганізація управління кризового менеджменту здійснена, аби дати цьому підрозділу велику свободу дій", - пояснив він такий крок агентству "Інтерфакс-Україна" у вівторок.
За даними НБУ, 13 січня Юрій Петров був переведений із посади начальника управління кризового менеджменту на посаду директора департаменту кризового менеджменту і контролю операцій на відкритому ринку. У свою чергу, 21 січня Костянтин Раєвський був переведений із посади директора департаменту реорганізації і припинення діяльності банків на посаду начальника управління ліквідації банків.
За даними Нацбанку, до 22 січня 2010 року в стані ліквідації перебувало 15 українських банків, тоді як тимчасові адміністрації працювали в 12 проблемних кредитно-фінансових установах.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас