Кабмін вніс зміни до плану заходів щодо адаптації економіки до вимог СОТ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін вніс зміни до плану заходів щодо адаптації економіки до вимог СОТ

315
Кабмін України вніс зміни до плану заходів щодо адаптації економіки до вимог Світової організації торгівлі (СОТ). Про це йдеться у розпорядженні Кабміну України № 141-р від 27 січня 2010 р.
Зокрема передбачене створення системи моніторингу цін на вугільну продукцію на внутрішньому та світовому ринку у IV кварталі 2010 р.
У 2010 р. передбачається створення вертикально інтегрованих структур із залученням підприємств сировинної галузі, переробних підприємств та виробників готової продукції. Кабмін планує у 2010 р. сприяти прийняттю закону України про внесення змін до деяких законів України (щодо регулювання діяльності банків) з метою більш детальної регламентації процедури повідомлення про структуру власності і реальних власників банку.
У I кварталі 2010 р. планується приведення у відповідність із законами України про безпечність та якість харчових продуктів і про державне регулювання імпорту сільськогосподарської продукції переліку продукції, що підлягає обов'язковій сертифікації в Україні, затвердженого наказом Держспоживстандарту в частині виключення харчової продукції із зазначеного переліку.
У 2010 р. планується розвиток проекту розробки технологій просування вітчизняних товарів та послуг на світові ринки з використанням інформаційно-комунікаційних мереж.
До 2012 р. планується забезпечення виконання Державної цільової економічної програми розвитку внутрішнього ринку.
До 2015 р. планується створення ефективної системи охорони та раціонального використання земель сільськогосподарського призначення, забезпечення удосконалення інфраструктури аграрного ринку, створення сучасної селекційної бази аграрного виробництва, розвитку виробництва альтернативних видів палива тощо.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас