Переговори GM і Sichuan Tengzhong про продаж Hummer триватимуть як мінімум до кінця лютого — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Переговори GM і Sichuan Tengzhong про продаж Hummer триватимуть як мінімум до кінця лютого

210
Переговори детройтського автогіганта General Motors Co. і китайського автовиробника Sichuan Tengzhong про продаж бренду Hummer, що належить американцям, триватимуть як мінімум до кінця лютого, повідомляє Bloomberg.
Таким чином, компанії вирішили перенести встановлений раніше крайній термін (31 січня поточного року) для укладення оборудки, в очікуванні рішення китайських регулюючих органів. Про це в інтерв'ю агентству повідомив прес-секретар Hummer Нік Річардс.
Водночас, джерело в Міністерстві торгівлі КНР повідомило агентству, що відомство ще не отримувало офіційної заявки на операцію від Sichuan Tengzhong.
За словами головного виконавчого директора Hummer Джима Тейлора, в даний момент проходження всіх підготовчих етапів затягується, але керівництво компанії налаштоване оптимістично.
Попередньої угоди про купівлю китайською Tengzhong бренду Hummer було досягнуто в жовтні 2009 року. За даними осіб, ознайомлених з переговорами, сума операції оцінюється в $150 млн. - на 70% менше від вартості підприємства, встановленої в судовому порядку американським концерном. У жовтні минулого року головний виконавчий директор Tengzhong Ян Йі в інтерв'ю виданню China Daily зізнався, що розраховує отримати згоду влади Піднебесної на операцію на початку 2010 року.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас