Тігіпко знов підтверджує свою нейтральність у другому турі виборів президента України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тігіпко знов підтверджує свою нейтральність у другому турі виборів президента України

1030
Сергій Тігіпко, який зайняв третє місце в першому турі президентських виборів, знов заявляє, що в другому турі не підтримуватиме жодного з кандидатів.
"Моя позиція абсолютно чітка і конкретна: я сказав, що до другого туру нікого підтримувати не буду. Жодної розмови про підтримку будь-кого - Януковича чи Тимошенко - до другого туру я не вів ні з ким", - сказав він журналістам у Давосі в п'ятницю в кулуарах 6-го українського ланчу, організованого Фондом Віктора Пінчука.
"З іншого боку, я не буду відмовлятися від пропозиції, яку мені робить Юлія Тимошенко на догоду комусь", - додав С.Тігіпко.
Політик підкреслив, що у нього - своя політична сила, що він - самостійний політик, який добре розуміє, чого хотіли люди, які голосували за нього, - модернізації країни і реформ.
"А зміни можливі, коли ти - при владі. Зміни можливі з прем'єрської позиції, тому відмовлятися від цього я теж не буду", - сказав С.Тігіпко.
Він пояснив, що слова Ю.Тимошенко, сказані напередодні про його позитивну відповідь на пропозицію стати прем'єром, слід розцінювати як його згоду піти на цю посаду в разі її перемоги на виборах і готовність йти на пропоновані ним реформи, але не як його підтримку Ю.Тимошенко під час другого туру виборів.
"Після другого туру потрібна відкрита розмова: що ми хочемо робити? Під цим має підписатися президент, це мусить підтримати більшість, після цього можна братися до роботи", - відзначив політик.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас