АМКУ вивчає ситуацію на ринку цукру — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АМКУ вивчає ситуацію на ринку цукру

Аграрний ринок
1288
Зараз Антимонопольний комітет України (АМКУ) вивчає ситуацію на роздрібному ринку цукру в Україні, пов'язану з різким підвищенням цін на даний продукт.
Як повідомили в АМКУ, наразі виконуючий обов'язки голови Антимонопольного комітету України Олександр Мельниченко зібрав всіх голів регіональних відділень Комітету, з якими розробляє стратегію і тактику діяльності комітету на соціально важливих ринках, у тому числі обговорюється ситуація на ринку продовольчих товарів і цукру, після чого буде прийнято рішення про подальші дії.
При цьому керівництво АМКУ вважає, що основна відповідальність за ринок цукру лежить на профільних відомствах, перш за все, на Міністерстві аграрної політики.
Про заплановані дії Комітету на ринку цукру в АМКУ пообіцяли повідомити найближчим часом, коли будуть підбиті підсумки наради.
Нагадаємо, в Україні за останній тиждень спостерігається сильне зростання роздрібних цін на цукор. У столичних супермаркетах ціна коливається на рівні 9-10 грн/кг, а в регіонах - досягла 12 грн/кг.
За матеріалами:
АПК-Інформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас