Азаров бачить себе одним з кандидатів на пост прем'єра при президенті Януковичу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров бачить себе одним з кандидатів на пост прем'єра при президенті Януковичу

Казна та Політика
882
Керівник передвиборного штабу лідера Партії регіонів, кандидата на президентський пост Віктора Януковича, народний депутат Микола Азаров заявляє, що є одним з претендентів на посаду прем'єр-міністра країни в разі перемоги В.Януковича на президентських виборах. Про це він сказав на прес-конференції в Дніпропетровську.
За словами М.Азарова, в команді В.Януковича є ще п'ять-шість професіоналів, які готові працювати в уряді. "Вже формується команда, в якій визначені прем'єр-міністр, перший віце-прем'єр і віце-прем'єри за напрямами. Головне, що це антикризові фахівці, здатні працювати в сьогоднішніх складних умовах", - сказав він.
При цьому, з "етичних міркувань", М.Азаров не назвав конкретних прізвищ претендентів на керівні посади в уряді в разі перемоги В.Януковича.
За його словами, він рекомендуватиме на посаду міністра економіки народного депутата від Партії регіонів Ірину Акімову.
В той же час М.Азаров не відкидає залучення до роботи в уряді представників інших політичних сил. За його словами, враховуючи складність завдань, що стоять перед країною, сьогодні немає часу на проведення дострокових парламентських виборів.
"Нам потрібно відкласти ці плани і сформувати дієздатну коаліцію в нинішньому парламенті", - підкреслив він.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас