General Motors не відмовився від планів ліквідувати SAAB — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

General Motors не відмовився від планів ліквідувати SAAB

Казна та Політика
237
Найбільший американський автовиробник General Motors провів черговий раунд переговорів з голландською компанією Spyker Cars, що претендує на придбання шведського бренду концерну SAAB, але не відмовляється від планів щодо ліквідації підприємства, передає Reuters.
Нагадаємо, в першій половині поточного дня повідомлялося про те, що GM близький до продажу свого шведського підрозділу голландській компанії, і оголошення про заплановану операцію, за твердженням обізнаних джерел, могло бути зроблено завтра.
Сьогодні ж керівництво Spyker Cars заявило про те, що підписання угоди про купівлю SAAB має скоро відбутися.
"Під час переговорів вдалося добитися деякого прогресу, проте ми не планували завтра оголошувати про досягнення угоди. Ми повідомимо всім, якщо ситуація зміниться", - цитує агентство слова голови Ради директорів концерну Еда Уайтакра, сказані на прес-конференції в детройтській штаб-квартирі автовиробника. "На даний час ми не відмовилися від планів закрити підприємство", додав Уайтакр.
Уайтакр також оголосив, що займе пост головного виконавчого директора GM на постійній основі. Нагадаємо, 1 грудня минулого року голова Ради директорів був призначений тимчасово виконуючим обов'язки глави концерну.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас