Київ знов не має грошей на демонтаж ялинки на Майдані? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київ знов не має грошей на демонтаж ялинки на Майдані?

Казна та Політика
318
Глава комісії Київради з питань культури і туризму Олександр Бригинець побоюється, що цього року новорічна ялинка в столиці може простояти до Дня Києва через відсутність фінансування на її демонтаж.
Про це йдеться в повідомленні прес-служби Бригинця, переданому УНІАН.
"До минулого року ялинку розбирали відразу ж після 19 січня. А торік новорічна ялинка простояла значно довше - майже до початку лютого. А все тому, що в бюджеті не знайшлося грошей на демонтажні роботи", - відзначив Бригинець. Аналогічна ситуація, за його словами, склалася і цього року: "Немає потрібних 80 тис. для того, що б доплатити компанії, яка встановлює ялинку".
В той же час Бригинець звернув увагу, що нинішня новорічна ялинка - "це не просто ялинка, а рекламний об'єкт, прикрашений символікою одного з "солодких" брендів". Тому він допускає, що декілька "прострочених днів" з'явилися не випадково.
"Таким чином, я допускаю, що ті, хто не може знайти грошей на демонтаж ялинки, прямо зацікавлені в тому, що б неоплачена реклама в центрі столиці була там якомога довше", - передбачив Бригинець.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас