Греція має намір розмістити євробонди — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Греція має намір розмістити євробонди

Казна та Політика
214
Греція планує розмістити єврооблігації на суму біля $1,5-2 млрд серед інвесторів з Азії і США, пише газета The Wall Street Journal із посиланням на генерального директора агентства із управління державним боргом Мінфіну країни Спіроса Папаніколау.
Облігації будуть випущені в доларах і євро, крім того, можливий випуск паперів в єнах в тому випадку, якщо інвестори виразять інтерес до таких бондів. Road show євробондів стартуватиме в кінці лютого і відбудеться в Пекіні, Шанхаї, можливо, в Сингапурі і Нью-Йорку
Мінімальний обсяг розміщення складе $1,5-2 млрд. Проте остаточний обсяг випуску, за словами представника Мінфіну, залежатиме від попиту.
Уряд Греції, за словами Папаніколау, незабаром звернеться до Комісії з цінних паперів і бірж (SEC) за дозволом на проведення розміщення в США.
Не дивлячись на фінансові проблеми в Греції, які призвели до значного ослаблення євро і навіть викликали чутки про те, що країна може вийти з єврозони, Греція не має наміру звертатися до Євросоюзу з проханням про надання гарантій з її облігацій, повідомив він.
За матеріалами:
Фінмаркет
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас