Укрсоцбанк планує відновити активне кредитування фізосіб з клієнтів, які мають хорошу кредитну історію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укрсоцбанк планує відновити активне кредитування фізосіб з клієнтів, які мають хорошу кредитну історію

Кредит&Депозит
644
Укрсоцбанк планує відновлювати активне кредитування фізосіб із клієнтів, які мають хорошу кредитну історію.
Про це повідомила прес-служба банку із посиланням на голову правління Укрсоцбанку Бориса Тимонькіна. За його оцінкою, активізація кредитування фізосіб розпочнеться в другій половині 2010 року.
Логічно, що в першу чергу ми почнемо пропонувати кредити тим клієнтам, в яких хороша кредитна історія, які весь цей період пережили щось, реструктурувавши, але ведучи зрозумілу політику з банком, проводячи розумну господарську діяльність. Тим, хто не переоцінював свої сили у минулому і акуратно, дисципліновано, розумно, порядно поводився весь цей час. На мій погляд, це буде можливість великого очищення.
Кредитне бюро нагромаджує інформацію, ми акуратно передаємо туди всі дані. Це буде унікальний тест на поведінку людей в кризових умовах. Буду дуже радий, якщо ми створимо базу непорядних позичальників. Я говорю саме про непорядність - відсутність грошей непорядністю не є. В цьому випадку можна прийти в банк, не ховаючись, і сказати, що грошей немає, але є застава, і ми якось розходимося.
Але коли людина приносить позов від своєї дружини, яка стверджує, що нічого не підписувала, хоча нотаріус засвідчив підпис, - це інша поведінка. Такі клієнти надалі не повинні отримувати кредити. Коли кількість порядних людей починає зростати - суспільство розвивається правильно.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас