Проти чиновників Дніпропетровської ОДА порушили кримінальну справу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Проти чиновників Дніпропетровської ОДА порушили кримінальну справу

Кримінал
235
В грудні 2009 року в Дніпродзержинську Дніпропетровської області посадові особи одного з відділів управління капітального будівництва Дніпропетровської обласної державної адміністрації шляхом підробки документів незаконно отримали більше 200 тис. грн.
Про це говориться в повідомленні прес-служби прокуратури Дніпропетровської області, текст якого має в своєму розпорядженні ІА "Новий міст".
"В грудні 2009 року службовці адміністрації внесли до офіційних документів свідомо недостовірні відомості, на підставі яких незаконно дали добро на виконання підрядних робіт із озеленення скверу в Дніпродзержинську одним з приватних підприємств. В результаті цього до бюджету міста не надійшло 216 тис. грн..", - говориться в повідомленні.
15 січня прокуратура Заводського району Дніпродзержинська, відповідно до ч. 2 ст. 366 Кримінального кодексу України (службова підробка, яка викликала тяжкі наслідки), порушила кримінальну справу відносно вищезгаданих чиновників. Продовжується слідство, зловмисникам загрожує 2-5 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас