Хакери атакували сайти екзит-полів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Хакери атакували сайти екзит-полів

312
Сайти кількох екзит-полів ймовірно стали жертвами хакерської атаки. Зокрема, кіберзлочинці атакували сайти Національного екзит-полу’2010 і Фонду Демократичні ініціативи, повідомив прес-секретар Національного екзит-полу’2010 Юрій Горбань
Він зазначив, що атака на сайти сталася сьогодні в другій половині дня. За його словами, це так звана “DDOS-атака, суть якої в тому, що з великої кількості комп'ютерів, інфікованих вірусами зі всього світу, на сайт висилаються запити, як від звичайних користувачів”. “Від того, що ці запитів дуже багато, сервер не витримує навантаження і перестає працювати”, - підкреслив він.
Горбань запевнив, що ці події не вплинуть на результати екзит-полів. Атака лише блокувала роботу сайтів.
В той же час, відповідаючи на питання кореспондента, хто може стояти за цими діями, Горбань не зміг дати однозначної відповіді. “Можливо, сайт став дуже популярним через те, що всі думали, що ми там даватимемо поточну інформацію з екзит-полу, але ця інформація не дається, тобто, можливо, це просто велика кількість користувачів цікавиться сайтом, але друга версія - це спланована атака на ці сайти”, - сказав він.
За матеріалами:
Экономические Известия
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас