Власник "Манчестер Юнайтед" розплатиться по боргах коштами клубу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Власник "Манчестер Юнайтед" розплатиться по боргах коштами клубу

411
Власник англійського футбольного клубу "Манчестер Юнайтед", сім'я американського мільярдера Малкольма Глейзера, планує використовувати активи клубу, аби погасити частину заборгованості власного хедж-фонду.
Про це повідомляє Bloomberg із посиланням на неназвані джерела. Представники сім'ї Глейзер і футбольного клубу відмовилися прокоментувати дану інформацію.
За даними Bloomberg, сім'я Глейзер має намір за рахунок випуску облігацій клубу залучити до 500 мільйонів фунтів стерлінгів (816 мільйонів доларів). При цьому джерела агентства не відкидають, що власники "МЮ" можуть захотіти продати клубний стадіон Old Trafford, оскільки правила випуску облігацій дозволяють їм це зробити. Проте виконавчий директор "МЮ" Девід Гілл спростував цю інформацію.
Заборгованість хедж-фонду Глейзерів, яку власники "МЮ" мають погасити, складає 130 мільйонів фунтів. За розрахунками Bloomberg, з врахуванням відсотків ця сума збільшується до 202 мільйони. Крім того, для отримання повного контролю над клубом Глейзери в 2005 році скористалися позиковими коштами на 500 мільйонів фунтів, і цей борг був покладений на клуб.
"Манчестер Юнайтед" є однією з сильних футбольних команд Англії і Європи. Клуб 16 разів перемагав у чемпіонаті Англії, 11 разів - у Кубку країни, двічі завойовував Кубок європейських чемпіонів, по одному разу - Кубок володарів Кубків, Суперкубок Європи і Міжконтинентальний кубок.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас