На будівлю Київської мерії знайшовся покупець — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На будівлю Київської мерії знайшовся покупець

6992
"Українська народна партія готова купити за 200 гривень будівлю за адресою Хрещатик, 36, яку тимчасово займає Київська міська державна адміністрація", - відзначив глава Управи Київської міської організації Української народної партії Володимир Шовкошитний.
За його словами, "після покупки партія безкоштовно передасть всі приміщення цієї будівлі для розміщення магазинів, бібліотек та інших установ культури". Так політик прокоментував ініціативу книжкового магазину "Сяйво" оголосити відкритий аукціон з продажу будівлі Київської міської державної адміністрації за стартовою ціною 200 грн.
"Будівля має використовуватися для виконання функцій самоврядування на користь громади міста Києва, а якщо вона використовується лише для збагачення чиновників, київська громада має всі права використовувати її для інших потреб", - підкреслив глава Управи Київської міської організації УНП.
Він відзначив, що "плани київської влади продати за безцінь один з центральних магазинів столиці "Сяйво" свідчать, що КМДА далека від інтересів київської общини, тобто не виконує свої прямі функціональні обов'язки - працювати для Києва і для киян".
В.Шовкошитний висловив переконання, що "настав час не лише позбавити нинішню київську владу будівлі, але і нарешті змінити її на ту, яка використовуватиме функції самоврядування на користь громади міста Києва, а не окремої групи осіб, з якою до останнього часу і асоціювалося словосполучення "київська влада".
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас