Тимошенко ініціює всенародне обговорення проектів Бюджетного кодексу і держбюджету-2010 в найближчі місяць-півтора — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко ініціює всенародне обговорення проектів Бюджетного кодексу і держбюджету-2010 в найближчі місяць-півтора

Казна та Політика
473
Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко ініціює всенародне обговорення проектів нового Бюджетного кодексу і державного бюджету на 2010 рік, розроблених з врахуванням фінансових інтересів регіонів. З такою ініціативою вона виступила в Луцьку під час наради з питань регіональної політики, розвитку територій і міжбюджетних відносин з представниками сільських і селищних рад Волинської, Рівненської, Житомирської, Львівської і Тернопільської областей, передає управління зв'язків із ЗМІ секретаріату Кабміну.
Ю.Тимошенко відзначила, що після президентських виборів буде прийнятий новий Бюджетний кодекс і на його основі державний бюджет на 2010 рік, який передбачатиме децентралізацію фінансів в Україні. "Це буде перший народний бюджет країни, який дозволить селам, селищам і містам України розцвісти", - відзначила прем'єр.
"Зараз ми маємо небагато часу для того, щоб удосконалити документи, аби вони отримали не лише підтримку уряду, а всенародну підтримку в Україні", - сказала Ю.Тимошенко.
Вона підкреслила, що всенародне обговорення Бюджетного кодексу і держбюджету-2010 необхідно провести в найближчі місяць-півтора. За цей час, відзначила прем'єр-міністр, документи мають бути детально проаналізовані за участю керівників місцевих рад.
Прем’єр-міністр упевнена, що громади повністю інтелектуально готові розпоряджатися своїми фінансовими ресурсами.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас