Виручка італійського банку UniCredit може постраждати через фінансові проблеми в Греції та Дубаї — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Виручка італійського банку UniCredit може постраждати через фінансові проблеми в Греції та Дубаї

444
Виручка італійського банку UniCredit SPA може постраждати через фінансові проблеми, з якими зіткнулися Греція і Дубай.
Нещодавні події на цих ринках "можуть зробити негативний вплив на вступи від діяльності банку на торгівельних майданчиках і на ринку капіталу", - йдеться в офіційному повідомленні банку.
UniCredit має намір збільшити капітал на 4 млрд. євро ($5,8 млрд.), проте не дає прогнозів з приводу обсягу своєї виручки. Окрім додаткової емісії акцій, виконавчий директор італійського банку Алессандро Профумо (Alessandro Profumo) для залучення додаткових коштів скорочує витрати і продає нестратегічні активи.
В документі йдеться про те, що державний інвестфонд Лівії Libyan Investment Authority і Центробанк цієї країни, яким належить 4,9% акцій UniCredit, входять до числа інвесторів, які скористаються правом на покупку цінних паперів італійської фінансової групи. Серед інших покупців акцій заявлені Fondazione Cassa di Risparmio di Torino, Fondazione Cassa di Risparmio di Modena, Carimonte Holding і Allianz SE.
UniCredit продає нові акції по 1,589 євро за штуку. На вранішніх торгах цінні папери банку зросли на 1,8% до 2,35 євро за акцію, ринкова вартість цієї фінансової установи збільшилася до 39,4 млрд. євро.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас