Для Азарова новина про продаж контрольного пакету акцій "ІСД" стала несподіванкою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Для Азарова новина про продаж контрольного пакету акцій "ІСД" стала несподіванкою

2821
Для народного депутата, міністра фінансів опозиційного уряду і Партії регіонів повідомлення про продаж контрольного пакету акцій корпорації "Індустріальний союз Донбасу" стала несподіванкою. Про це Микола Азаров повідомив на прес-конференції в Києві.
"Для мене, як і для багатьох інших, ця звістка несподівана", - сказав він, відповідаючи на питання про своє ставлення до продажу контрольного пакету "Індустріальний союз Донбасу".
За словами М.Азарова, і інші представники Партії регіонів, які в даний час перебувають в опозиції, не знали про підготовку угоди та її деталі. "Ця операція готувалася без нас, ми не знали про деталі угоди", - додав він.
При цьому він повідомив, що в сучасному світі подібні операції не рідкість, "коли б не одне але".
Зокрема, за словами міністра фінансів опозиційного уряду, можливість укладення подібних угод при вступі України до єдиного економічного простору обговорювалася, проте на рівноправній основі.
М.Азаров також висловив переконаність в тому, що деталі укладеної угоди та її вплив на економіку України варто уточнити у чинного прем'єра Юлії Тимошенко, яка, на його переконання, не могла не знати про неї.
"Ця угода не могла проходити мимо уряду Тимошенко і логічно їй поставити питання, що вона дала Україні реально, що отримала Україна від цієї операції, думаю, це питання буде непривабливим для неї (прем'єр-міністра Ю.Тимошенко - ред.) і буде, швидше за все, незручним", - додав він.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас