Тоні Блер працюватиме в LVMH — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тоні Блер працюватиме в LVMH

199
Колишній прем'єр-міністр Великобританії може почати працювати у французькій компанії LVMH, що виробляє предмети розкоші, на посаді радника. Про це повідомляє The Daily Mail.
Як відзначає джерело, переговори Блера і представників компанії зараз перебувають на фінальній стадії. Сума винагороди Блера за роботу в LVMH поки не розголошується, проте, за деякими даними, вона вимірюється мільйонами. Додамо, що Блер вже працює радником в JPMorgan Chase - там сума його заробітку складає 2,5 мільйона фунтів стерлінгів на рік. Також колишній прем'єр пише мемуари - авансом за цю роботу Блер отримав 4 мільйони фунтів.
LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton є найбільшою компанією з виробництву предметів розкоші під торгівельними марками Louis Vuitton, Dior, Givenchy, Guerlain, Kenzo, Chaumet, Moët & Chandon, Hennessy, TAG Heuer та ін. Компанія утворена в 1987 році шляхом злиття Moët Hennessy і Louis Vuitton. Штаб-квартира компанії розташована в Парижі. Загальна чисельність персоналу компанії складає близько 71 тис. осіб.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас