"Київенерго" ввела оплату за спожиту електроенергію через систему онлайн-платежів Portmone.com — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Київенерго" ввела оплату за спожиту електроенергію через систему онлайн-платежів Portmone.com

Енергетика
1110
Компанія "Київенерго" ввела оплату за спожиту електроенергію через систему онлайн-платежів Portmone.com з 1 січня 2010 року.
Про це говориться в повідомленні прес-служби "Київенерго".
Компанія уточнює, що користуватися цією послугою можуть всі споживачі, які уклали з "Київенерго" прямі договори на електропостачання.
Так, кошти від здійсненого платежу за допомогою системи Portmone.com надходять на рахунок "Київенерго" наступного дня після проведення операції, при цьому додаткова комісія за цю операцію не стягується.
Паперові квитанції, які підтверджують оплату, доставлятимуться абоненту поштою.
Міжбанківська система електронної доставки і оплати рахунків Portmone.com надає послуги з доставки та оплати рахунків за різні товари і послуги в режимі онлайн через інтернет.
До оплати приймаються міжнародні платіжні картки Visa, Visa Electron і Mastercard, випущені будь-яким українським або міжнародним банком, а також картки класу Cirrus/Maestro, випущені "Райффайзен Банк Аваль" або Укрсоцбанком, що входять до групи найбільших.
Як повідомляло агентство, "Київенерго" вирішила відкрити телефонну лінію для скарг споживачів на обслуговування з 11 січня 2010 року.
2008 рік компанія закінчила зі збитком 488,417 млн. гривень, збільшивши чистий дохід в порівнянні з 2007 на 28,37% або на 1 313,481 млн. гривень до 5 943,655 млн. гривень.
50%+1 акція "Київенерго" передані до статутного фонду НАК "Енергетична компанія України".
Компанія виробляє електроенергію і тепло на ТЕЦ-5 і ТЕЦ-6, а також надає послуги з тепло- та електропостачання споживачів Києва.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас