У США школярки пограбували банк — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У США школярки пограбували банк

Кримінал
1488
В США двом дівчаткам вдалось пограбувати банк, при цьому вони нікому не погрожували зброєю, а лише попросили дати їм грошей, забрали наповнену купюрами сумку і зникли. Поліція збилася з ніг у їх пошуках.
Співробітник одного з відділень Першого національного банку в передмісті Цинцинаті в штаті Огайо буквально проковтнув язик, коли в операційній залі з'явилися дві юні особи, у віці близько 12 і 14 років, і попросили грошей.
Дівчатам не довелося діставати пістолети, невідомо навіть, чи були вони у них взагалі. Переляканий службовець вважав за краще повірити школяркам на слово. Точніше, він прочитав записку з вимогою готівки, яку йому передала старша з грабіжниць, - і просто заповнив їх сумку грошима.
Після цього неповнолітні, одягнені в сині джинси і темні толстовки із капюшонами, спокійнісінько вийшли з банку, перебігли територію автостоянки і зникли в невідомому напрямі. Про те, де знаходяться злочинниці і купюри, поліція Огайо до цих пір нічого не знає. Спроби знайти дівчаток за допомогою поліцейського гелікоптера і спеціально навчених собак також нічого не дали.
Коментуючи подію, офіційний представник ФБР в Цинцинаті Майкл Брукс сказав, що за всі п'ять років його служби тут, він не може пригадати, аби в пограбуванні брали участь неповнолітні, а вже дівчатка - і поготів. Якщо юних злочинниць все ж вдасться якимсь дивом зловити, їм загрожує тюремне ув'язнення за грабіж за обтяжливих обставин.
А менше двох місяців тому в Каліфорнії представники американських правоохоронних органів активно розшукували "дідуся-розбійника", що пограбував п'ять банків підряд. Під час одного з нальотів камери зовнішнього спостереження виразно зафіксували кисневу подушку з трубками, якою користувався пенсіонер-злочинець.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас