Міністр Японії: Japan Airlines продовжуватиме польоти, уряд "знайде рішення" для її порятунку від банкрутства — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міністр Японії: Japan Airlines продовжуватиме польоти, уряд "знайде рішення" для її порятунку від банкрутства

Казна та Політика
217
Авіакомпанія Japan Airlines продовжуватиме польоти, уряд "знайде рішення" для порятунку перевізника, що знаходиться на межі банкрутства. З такою заявою виступив міністр транспорту Японії Сейдзі Маєхара, повідомляє Sky News.
Як заявив міністр, ліберал-демократи довго відкладали вирішення цієї проблеми, проте із зміною уряду правильне рішення буде знайдено. Як заявив раніше прем'єр-міністр Японії Юкіо Хатояма, який вступив на посаду у вересні 2009 р., уряд "докладе всіх зусиль аби не допустити припинення польотів Japan Airlines".
Разом з тим, за інформацією японських ЗМІ, Japan Airlines може оголосити про банкрутство 19 січня 2010 р. згідно із планом уряду країни з реструктуризації компанії. Ця ж програма має на увазі скорочення 13 тис. працівників авіаперевізника, що складає 30% від всіх його співробітників.
Нагадаємо, боротьбу за Japan Airlines, яка застрягла у боргах, зараз ведуть найбільші американські авіакомпанії - American Airlines ("дочка" корпорації AMR) і Delta Airlines. Напередодні American Airlines оголосила про те, що готова збільшити обсяг інвестицій в збиткового японського перевізника Japan Airlines з 1 млрд до 1,4 млрд дол.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас