Німецькі платники податків проти зниження податків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Німецькі платники податків проти зниження податків

Казна та Політика
368
З першого січня в Німеччині знижено прибутковий та інші податки. Проте результати опитувань показують, що 58 відсотків німців виступають проти подальших кроків в цьому напрямі. Ситуацію коментує газета Die Welt.
Тих, хто сьогодні закликає до зниження податків, оголошують не просто божевільними, а ворогами народу. Тих, хто не поважав соціальну державу, як матір рідну, піддають анафемі. Німецькі політики створили надзвичайно складну соціальну мережу, засновану на солідарному перерозподілі і заспокійливих виключеннях з правил.
Вона вигідна всім. Політикам, які з її допомогою сподіваються зберегти владу. Союзам і об'єднанням, які лише і знають, що вибивають дотації. Одержувачам соціальних благ, які охоче їх отримують і вимагають все більше. А оскільки і ті, хто дає, тобто, платники податків, які стогнуть під тягарем податків, теж є одержувачами, то і вони висловлюються проти зниження податків.
Новий уряд, що обіцяв більше свободи, теж не зміг змінити тон в дискусії про податки, ліберальні і цивільні цінності і роль держави
За матеріалами:
Deutsche Welle
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас