США, підсумки торгів: Сесія завершилась незначною зміною індексів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

США, підсумки торгів: Сесія завершилась незначною зміною індексів

Фондовий ринок
162
Торги в США в середу 6 січня завершилися незначною зміною фондових індексів на тлі опублікованих економічних звітів і протоколу засідання Комітету з операцій на відкритому ринку.
Індекс "блакитних фішок" Dow Jones Industrial Average підвищився на 1,66 пункти. Індекс широкого ринку S&P 500 виріс на 0,62 пункти, а “високотехнологічний” Nasdaq Composite знизився на 7,62 пункти.
Економічні дані виявилися досить непоганими. Кількість робочих місць в приватному секторі США в грудні знизилося на 84 тис. Це найменше зниження показника з березня 2008 року.
Економісти, опитані Dow Jones Newswires, прогнозували зменшення кількості робочих в приватному секторі США на 90 тис. За уточненими даними, в листопаді кількість робочих місць зменшилась на 145 тис. Раніше повідомлялося про скорочення на 169 000.
Крім того Інститут управління постачаннями повідомив, що індекс менеджерів із постачання для невиробничої сфери США в грудні підвищився до 50,1 в порівнянні з 48,7 в листопаді. Значення індексу вище 50 означають збільшення активності.
ФРС прогнозує повільне відновлення економіки. Такі висновки містяться в протоколі грудневого засідання Комітету з операцій на відкритому ринку ФРС США.
Економісти Федеральної резервної системи заявили, що ситуація в економіці покращується. Але в той же час вони визнали, що темпи відновлення економіки не настільки високі, аби змінити думку про необхідність збереження відсоткових ставок на рекордно низьких рівнях.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас