Суд визнав наклепом слова Ющенка про офшори Тимошенко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суд визнав наклепом слова Ющенка про офшори Тимошенко

Казна та Політика
591
Київський апеляційний адмінсуд визнав наклепом звинувачення Віктора Ющенка на адресу Юлії Тимошенко, заявила довірена особа кандидата на посаду президента Юлії Тимошенко Андрій Портнов.
"Суд розглянув наклепницькі відомості Віктора Ющенка відносно нібито володіння Юлією Тимошенко офшорною компанією і повністю спростував вказані відомості", - повідомив Портнов.
Портнов також зазначив, що залишається актуальним питання причетності Ющенка "до перерахування в офшорні компанії 2 мільярдів гривень".
"Ці кошти надалі були привласнені невідомими особами, що було предметом розгляду кримінальної справи № 49-457, в якій громадянин Ющенко Віктор Андрійович проходив як обвинувачений", - сказав Портнов.
"Також у нас є питання до Віктора Андрійовича відносно фінансових махінацій з офшорною компанією "Korteza fine corporation", за якою Ющенко також проходив як обвинувачений", - зазначив він, додавши, що Ющенка від відповідальності перед законом сьогодні рятує лише президентська недоторканість.
"Але вже наприкінці лютого перед ним люб'язно відкриють свої двері багато слідчих і судових інстанцій", - сказав Портнов.
За матеріалами:
Українська правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас