Тимошенко на екзит-пол грошей не дасть, але пошукає спонсорів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко на екзит-пол грошей не дасть, але пошукає спонсорів

Казна та Політика
331
Юлія Тимошенко вважає, що екзит-поли в день голосування мають бути незалежними і не повинні проводитися за кошти кандидатів в президенти або політичних сил.
Так Тимошенко прокоментувала ініціативу про можливість фінансування екзит-полів за кошти кандидатів на посаду президента, повідомляє персональний сайт прем'єра.
"Якщо політики за все платитимуть - це погано", - сказала Тимошенко.
Разом з тим вона зазначила, що намагатиметься залучити до фінансування екзит-полів інших спонсорів.
"Я спробую підключитися, просто звернутися до можливих спонсорів, які б могли профінансувати екзит-поли з незалежних джерел", - пообіцяла Тимошенко.
"Оскільки платить політична сила, то можуть бути поставлені під сумнів і самі дослідження", - пояснила вона.
"Але екзит-поли мають бути, вони завжди давали адекватні оцінки ситуації на виборах, тому буду всіма можливими силами допомагати шукати спонсорів", - підкреслила кандидат в президенти.
Нагадаємо, ініціатори національного екзит-полу-2010 на президентських виборах просять громадян України, кандидатів в президенти України і всіх зацікавлених осіб допомогти з фінансуванням проведення цього опитування в день виборів 17 січня.
Для проведення екзит-полу на нинішніх президентських виборах необхідно близько 200 тисяч доларів на два тури. На сьогоднішній день на рахунку екзит-полів - 61 тисяча доларів і близько 7 тисяч доларів в гривнях (близько 57 тисяч гривень).
Національний екзит-пол проводитимуть спільно фонд "Демократичні ініціативи", Київський міжнародний інститут соціології, а також міжнародний фонд "Відродження".
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас