Філіппіни хочуть купити на 25% більше законтрактованих обсягів рису — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Філіппіни хочуть купити на 25% більше законтрактованих обсягів рису

Аграрний ринок
254
Філіппіни попросили постачальників продати на 25% більше рису, ніж вони законтрактували через тендери, проведені в листопаді. Запланований обсяг імпорту рису в цю країну складе близько 7,4% від всього обсягу світової торгівлі.
Державна Національна продовольча адміністрація, яка придбала 1,8 млн. т зерна з листопада з доставкою цього року, використовує можливості купити додаткові 450 тис. т, сказав у понеділок директор з маркетингу Ромео Хіменес.
"Ми не обговорювали проведення нових тендерів", - сказав він по телефону з Маніли. Країна може забезпечити собі постачання 2,25 млн. т, якщо постачальники погодяться продавати за цінами, встановленими на тендерах в минулому кварталі.
Філіппіни прискорили закупівлі зерна в четвертому кварталі 2009 р. після того, як шторм знищив 1,3 млн. т урожаю рису, а також на тлі стурбованості, що Індія, другий за величиною виробник і споживач рису в світі, може стати чистим імпортером цього року. Міністерство сільського господарства США оцінювало в грудні загальний обсяг торгівлі цього року в 30,35 млн. т.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас