"Укрнафта" достроково виконала річний план з видобутку газу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укрнафта" достроково виконала річний план з видобутку газу

173
Найбільша в Україні нафтовидобувна компанія ВАТ "Укрнафта" 27 грудня ц.р. виконала річний план з видобутку газу в об'ємі 2 млрд. 922,8 млн. куб. м. Про це повідомили в прес-службі компанії.
В повідомленні наголошується, що до кінця поточного року добувні підприємства ВАТ "Укрнафта" понад план планують видобути ще близько 25 млн. куб. м газу.
Також компанія достроково виконала річний план з виробництва основної продукції за рахунок підготовки і переробки надпланових об'ємів сировини і вдосконалення технологічних процесів на газопереробних заводах ВАТ "Укрнафта": 15 листопада ц.р. - з виробництва зрідженого газу (158,8 тис. тонн), до кінця поточного року понад план планується виробити ще близько 22,6 тис. тонн; 14 грудня ц.р. - з виробництва стабільного бензину (243,3 тис. тонн), до кінця поточного року понад план планується виробити ще близько 4 тис. тонн.
Довідка. ВАТ "Укрнафта" - найбільша нафтовидобувна компанія України, яка добуває 75% нафт і газового конденсату від загального об'єму видобутку в країні.
50%+1 акція "Укрнафти" належать НАК "Нафтогаз України", 42% акцій контролює група "Приват".
В структурі компанії діють три ГПЗ: Гнедінцівський (Чернігівська обл.), Долинський (Івано-Франківська обл.), Качанівський (Сумська обл.), а також виробництво в нафтогазовидобувному управлінні "Бориславнафтогаз" (Львівська обл.). Основні види продукції ГПЗ: стабільний бензин і зріджений газ.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас