Barclays скорочує плани розширення закордонних операцій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Barclays скорочує плани розширення закордонних операцій

165
Британський банк Barclays Plc скорочує плани розширення своїх закордонних операцій у зв'язку з введенням низки обмежень, запропонованих новим главою роздрібного підрозділу банку Ентоні Дженкінсом, пише газета Times. Деякі підрозділи банку можуть бути виставлені на продаж або закриті.
Barclays веде діяльність у понад 50 країнах світу від Зімбабве, Руанди і Гани до Люксембургу і Сингапуру. А на думку Е.Дженкінса, який зайняв пост глави роздрібного підрозділу Barclays в листопаді, банку необхідно розширювати діяльність лише в тих країнах, де він входить до числа 10 найбільших банків або має реальну можливість увійти до десятки.
Між тим Barclays вже зменшив свої амбіції в плані розширення операцій в Індії, оскільки введені в цій країні обмеження на діяльність іноземних компаній утруднили розвиток банку.
Російський бізнес, придбаний Barclays в 2008 році, передбачає фокусування на кредитуванні корпоративних клієнтів і малого бізнесу.
Банк також має намір відмовитися від планів загального розвитку в деяких інших країнах і орієнтувати діяльність на певні ніші.
За матеріалами:
Фінмаркет
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас