Банкір Гриджук не бачить приводів для хвилювання за долю долара — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банкір Гриджук не бачить приводів для хвилювання за долю долара

Валюта
1108
Голова правління банку "Хрещатик" Дмитро Гриджук вважає, що турбуватись за долю долара протягом подальших п'яти років не доведеться.
Про це він заявив сьогодні під час інтернет-конференції чи "Можливий успіх в епоху кризи?" на порталі ЛiГА.net, відповідаючи на запитання про те, чи буде долар і далі виступати як світова розрахункова валюта.
"Вважаю, що турбуватися за долю долара в подальші п'ять років не доведеться. Тому можна використовувати долар як валюту. Поки", - сказав він.
Що стосується прогнозів відносно курсу долара в 2010 році, то він зазначив, що все залежатиме від політики новообраного президента України, нового складу Кабінету Міністрів України, яку вони будуть реалізовувати спільно з НБУ. Він також додав: "Адміністративними методами можна зробити абсолютно все. Проте є об'єктивні чинники, які впливають прямо пропорційно на курс. Якщо стан економіки залишиться таким же, то слід чекати подальшої девальвації гривні. В разі виконання програмних заяв кандидатів в президенти, гривня зміцнюватиметься".
За матеріалами:
ЛігаБізнесІнформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас