Санта-Клаус, який пограбував банк, аби розплатитися з ельфами, та інші веселі історії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Санта-Клаус, який пограбував банк, аби розплатитися з ельфами, та інші веселі історії

Кримінал
440
Нещодавно в Нешвіллі озброєний Санта-Клаус пограбував банк, заявивши: "Мені треба заплатити ельфам за виготовлення іграшок", повідомляє The Independent. Санта був у традиційному червоному вбранні, доповненому білими рукавичками, білою бородою, червоно-білою шапкою і чорними окулярами, пише журналіст Енді Максміт. Проте виїхав він не на санях, а на сірому автомобілі. У місцевій поліції відзначили, що для нешвільських грабіжників банків костюм Санта-Клауса нетиповий: зазвичай вони йдуть на діло в масках для Хеллоуїна або просто в толстовцях і сонячних окулярах.
Британське видання зібрало й інші останні новини про Санта-Клауса. Цього року діти вперше зможуть стежити за його пересуваннями по інтернету за допомогою Google Earth - дані надасть північноамериканська служба Norad. А іншому традиційному символу Різдва - червоногрудим дроздам - буде солоно: на Кіпрі, де вони зимують, їх м'ясо вважається делікатесом.
Австралійський медик Натан Гріллз через British Medical Journal заявив, що Санта-Клаус подає дітям поганий приклад: він явно страждає ожирінням, оскільки мало займається спортом, а його червоне обличчя - ознака зловживання хересом. Додатково він поширює інфекцію - адже його весь час цілують діти, відзначив Гріллз.
В Індіанаполісі п'яна дівчина-підліток відірвала Санта-Клаусу бороду, відзначає газета. "Борода була приклеєна. Будь вона справжня, цей Санта міг би вступити в Братерство справжніх бородатих Санта-Клаусів", - помічає автор.
В Едінбургу вперше в історії зроблена операція на мошонці північному оленеві, що живе в місцевому зоопарку. Олень Ескімос страждав природженим дефектом мошонки, і побратими по роду третирували його, пояснює видання.
А у Віфлеємі, знову ж таки вперше в історії, зараз проводиться різдвяний рок-фестиваль за участю палестинських хіп-хоперів, американського священика, який виконує свої пісні під гітару, й інших досить екзотичних для цих місць колективів.
За матеріалами:
UABanker.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас