Wizz Air звинуватила Коломойського в нечесній конкуренції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Wizz Air звинуватила Коломойського в нечесній конкуренції

1099
Авіакомпанія Wizz Air розцінює рішення "Укртатнафти" припинити продаж палива як боротьбу з конкурентом.
Про це йдеться в заяві Wizz Air, поширеній у четвер, повідомляє "Українська правда"
"Не вступаючи в які-небудь медіа-війни з тими, хто прагне виграти від нанесення шкоди нашій репутації, і віддаючи перевагу над ними битві на професійному полі, ми висловлюємо впевненість, що скандал був організований з метою перешкоджати подальшому розвитку і посиленню Wizz Air на українському ринку, що стало серйозною загрозою для деяких місцевих конкурентів", - сказано в заяві.
"Хочемо підкреслити, що авіакомпанія Wizz Air виступає за чесну конкуренцію і ведення бізнесу і категорично проти введення в оману громадськості про події", що відбуваються, - відзначається в повідомленні.
"Ми дуже розчаровані тим фактом, що один з наших бізнес-партнерів прийняв рішення виступити публічно із заявою про припинення надання послуг нашій авіакомпанії, спираючись на безпідставні звинуваченняя, що з'явилися в ЗМІ. Це безпрецедентний випадок, і ми шоковані такою непрофесійною поведінкою", - заявляє прес-служба Wizz Air.
Раніше "Укртатнафта", що належить бізнесменові Коломойському, заявила про припинення постачань палива авіакомпанії Wizz Air у зв'язку із скандалом з українцями, події в аеропорту Лутон, коли був скасований рейс.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас