"Київстар" підготував мережу до навантажень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Київстар" підготував мережу до навантажень

416
Оператор мобільного зв'язку "Київстар" підготував свою мережу до збільшення новорічного навантаження. Про це повідомили в прес-службі компанії.
За даними компанії, найбільше навантаження мережа мобільного зв'язку відчуває увечері 31 грудня, 1-2, а також 6-7 січня. Так, на новорічні свята 2008-2009 рр. в святкові пікові години на окремих ділянках мережі "Київстар" фіксувалися граничні навантаження, оскільки святковий голосовий трафік в 4-6, а інколи і в 10 разів перевищував звичайний. SMS-трафік в пікові години 31 грудня 2008 року і 1 січня 2009 року доходив до 10 млн. повідомлень на годину, що є надмірним навантаженням для будь-якої мережі.
Зазначається, що для підвищення пропускної спроможності мережі будуть використані всі резервні потужності, застосовані спеціальні технології "стискування сигналу". Вирішення питань, викликаних перевантаженнями, в цілодобовому режимі забезпечуватимуть посилені команди технічного персоналу у всіх регіонах України.
Як повідомлялося, щороку стільникові мережі операторів мобільного зв'язку у всьому світі відчувають пікові навантаження під час новорічних свят через різке зростання голосового і SMS-трафіку. Не дивлячись на посилені заходи із забезпечення якісного зв'язку, "Київстар" рекомендує своїм клієнтам використовувати для святкових поздоровлень не лише години пік, але і інший, спокійніший час.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас