В Києві банк зірвуть резиденти — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Києві банк зірвуть резиденти

4097
Столичні клуби і ресторани, за рідкісним винятком, в новорічну ніч розважатимуть гостей переважно власними силами. Витратитися на оригінальну програму з артистами відважилися не багато закладів. "i" поцікавилися, що саме і на яку суму готові запропонувати своїм відвідувачам в святкову ніч деякі столичні заклади.
Київський ресторан "Будда бар" пропонує своїм гостям спершу насолодитися українським джазом. Відкриє вечір джазова співачка Олена Попова з піснями з останнього альбому Voices from My Soul. Пізніше виступить музичний проект, мікс мейнстріму, електроніки та інтелігентного лаунжа, з яскравим англомовним вокалом - Gorchitza Live Project. Цей колектив всього за кілька років свого існування досяг визнання, вже зігравши на одній сцені з такими зірками, як Faithless, Nelly Furtado, David Guetta, Placebo, J.J.Johanson, Chemical Brothers, Coldcut, Stereo MC’s і Red Snapper. Після закінчення концертної програми святковий настрій гостям створюватиме резидент "Будда-бар" - Dj. Кирило Думський. У новорічну ніч "Будда бар" пропонує два варіанти меню в стилі asia fusion, яке входить у вартість квитка (вартість резерву складає 2,5 тис. грн. з людини в ресторані і ВІП-залі, а в лаунж-барі "Мезонін" -1,75 тис. грн.). На цю суму можна обрати закуску, основну страву і десерт. Другий варіант включає: сашимі, суші і роли. Подарунок від закладу - пляшка шампанського на двох.
Розважальна програма клубу Crystal Hall включає виступ повного складу "Студії квартал 95", Анастасії Приходько і її новоспеченого протеже Паші Лі, а також групи "Проти течії". Після двох годин ночі - дискотека з резидентом клубу. Вартість квитків становить від 3,5 тис. до 5 тис. грн. У меню входять: шампанське, вино, горілка (по одній пляшці на чотирьох осіб), два види салатів, м'ясна і рибна нарізка, гарячі страви, десерт, соки, мінеральна вода.
Радувати гостей розважального комплексу Sоно в новорічну ніч будуть резиденти Comedy Club Сергій Притула та Олександр Педан. Програма "Йде бичок, гойдається" включає декілька етапів, серед найцікавіших - катання на дресированій корові, кулінарне шоу від шеф-кухаря ресторану Олексія Чорного, відкриття скульптури Бика - символу 2009 р. за східним календарем, виступ артистів цирку "Кобзов", балетного колективу, групи Bloomband. У вартість квитка (3,5 тис. грн.) входить святкове меню - шість видів холодних, а також одна гаряча закуска (на вибір), основна страва (три варіанти), ексклюзивна страва від шеф-кухаря, десерт, вода, а також шампанське і горілка. І ще сюрприз - похмільний раціон 1 січня, в рамках якого з 14:00 гостей чекає справжній похмільний столик із квашеннями, оселедчиком, олів'є і гарячим бульйоном.
Також в святкову ніч гостей готові зустріти всі чотири підрозділи розважального комплексу "Авалон", причому кожен з них готує свою програму. Так, у вокальному ресторані "Павлін" виступлять Олена Шоптенко і Дмитро Дікусар зі своїм шоу-балетом "Кітч" в мюзиклі "Карнавальна ніч" за мотивами кращих радянських і сучасних фільмів. Також відбудеться караоке-турнір "Пісня року". Всю ніч гостей розважатимуть Candy project - авторський проект ресторану і ведучі Анастасія Дрізо та Ігор Посипайко. Сума депозиту складає від 1,75 тис. грн. до 2,5 тис. грн. з людини, залежно від розташування столу. Лаунж-бар запропонує новорічну казку "Навколо світу" - запальну суміш яскравих традицій святкування Нового року з різних куточків світу. Ведучі вечора - гумористичний дует "Брати Гагаріни". Всю ніч для вас танцює шоу-балет Orange. Сума квитка складає від 1 тис. до 2 тис. грн. з людини. У диско-клубі "Ажурі" сума квитка становить від 1 тис. до 2,5 тис. грн. з людини. Як головну зірку вечора організатори обіцяють голос хітів легендарного композитора і ді-джея Боба Сінклера, співачку Лінду Лі Хопкінс, яка неодмінно порадує залицяльників своїми хітами, у тому числі The Beat Goes On, Kiss My Eyes. Також розважати гостей будуть: Disco Funk Project "No comments" з улюбленими піснями всіх часів, новорічне шоу "В лесу родилась елочка" за участю найкращих барменів країни; пропонуються конкурси, вікторини і маса сюрпризів. Ресторан "Мокко" обіцяє ніч пародій "Ліхтарик дядька Васі". У новорічну ніч гості зможуть взяти участь в пародіях на телевізійні проекти: передачі "Що? Де? Коли?", "Вгадай мелодію", "Танці із зірками", "Фабрика зірок", "Танцюють всі!". Учасникам новорічних пародійних програм організатори обіцяють призи. Зустріч 2010 р. в "Авалоні" починається о 22:00.
Heaven club в Новий рік влаштує Mandarin Party (вхід для дівчат - 200 грн., для парубків - 400 грн. Тим, хто принесе 5 кг цитрусових, - безкоштовний, а всі фрукти будуть передані в дитячі будинки). Вся програма клубу крутитиметься довкола цього ароматного фрукта, а розважати гостей будуть резиденти - Dj`s BRO, Dj`s TEAM, а на сцені і барній стійці - епатажні снігуроньки з балету Free Love Party.
Концерт-хол "FreeДом" пропонує зустріти Новий рік разом з Freedom-ballet і новим проектом Олени Коляденко - Freedom-Jazz. Із запрошених зірок обіцяють виступ Ірина Білик, а також хіти 80-90-х в живому виконанні групи Unity і сети від Dj ROMANCOFF. Ведучий вечора - Юрій Горбунов. При купівлі квитків (2,5-3 тис. грн. на людину) гості можуть самостійно скласти святкове меню і визначитися з напоями (діє система all inclusive).
Шанувальники Ірини Білик також можуть насолодитися виступом артистки в новорічну ніч і в ресторані "Царське село". Також в рамках вечірки "Зоряна ніч-2009" їх чекають Наталія Бучинська, виступ ансамблю "Циганські зірки". Протягом всієї ночі - традиційні розіграші, подарунки від Діда Мороза, танці, святковий феєрверк. У меню передбачені як індивідуальні, так і загальні пригощання, для кожного відвідувача - рибне і морське асорті, широкий асортимент м'ясних закусок, холодець з півня, основна гаряча страва і десерт на вибір. З напоїв - по 300 г горілки, шампанського, червоного і білого вина, а також морс, узвар. Вартість на одну людину - $350 в "Українській залі" і $200 - в зоні для некурящих.
Цікаву програму за мотивами фільму "Чародіїв" для своїх гостей готує ресторан "О’Панас". Окрім традиційних конкурсів та іншого, в програмі - виступ групи "ТІК" і Hollywood, а також - дискотека під хіти 80-90-х. У вартість квитка (1-1,3 тис. грн. на людину) входить новорічне меню: широкий вибір гарячих і холодних закусок, квашені овочі, сири, салати, свіжі овочі, домашні ковбаси, основні м'ясні і рибні страви, новорічний торт. З напоїв кожному гостю запропонують - 250 г горілки, по 350 г білого, червоного вина і шампанського, а також безалкогольні напої. У ресторані "Первак" (вартість вхідного квитка $200 на людину) також запропонують святкове меню з гарячими і холодними закусками, квашеними овочами, асорті, основними стравами на вибір, а також 370 г шампанського, 200 г вина і 250 г горілки кожному гостю. Як розважальна програма - виступ групи Hollywood і Nikita, танці, розіграші і конкурс костюмів.
Альтернативний новий рік чекає відвідувачів клубу "Бінго". Тут на сцені виступлять нові українські рок-групи: "Тонка Червона Нитка", Mind:I:Shredder, Y-axis, "Гапочка", Infinite Tales, Delia і Start Up. Також гостей чекає конкурс новорічних костюмів (приз - ящик шампанського). Вартість квитка - 150 грн., мінімальний депозит столика - 100 грн. (закуски і випивка).
За матеріалами:
Экономические Известия
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас