В Києві за сприяння податківців з початку року виплачено більше 352 млн грн боргів із зарплати — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Києві за сприяння податківців з початку року виплачено більше 352 млн грн боргів із зарплати

Казна та Політика
160
В Києві за сприяння податківців за період січень-листопад погашена заборгованість із заробітної плати 3097 підприємствами на загальну суму понад 352 млн. грн. Про це повідомили в прес-центрі Державної податкової адміністрації в м. Києві, зазначивши, що внаслідок цього і бюджет отримав понад 38 млн. грн.
Так, спільними зусиллями податківців, органів місцевої влади і самих платників податків, лише впродовж листопада на київських підприємствах Автобусний парк №3 КП "Київпастранс", Тролейбусне депо №3 КП "Київпастранс" і ВАТ КБ "Іпобанк" сплачено майже 2,7 млн. грн. зарплати і перераховано до бюджету понад 400 тис. грн. податку з доходів фізичних осіб.
Завдяки проведеній податківцями індивідуальній роз'яснювальній роботі серед керівників підприємств і організацій, де не погашена заборгованість із зарплати або не забезпечується реалізація гарантій оплати праці впродовж 10 місяців, підвищився рівень виплати зарплати 1869 суб'єктів господарювання на загальну суму майже 80 млн. грн. і як наслідок - до бюджету перераховано додатково майже 50 млн. грн. податку з доходу фізичних осіб.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас