"Родовід Банк" готовий повертати депозити банку "Надра" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Родовід Банк" готовий повертати депозити банку "Надра"

Кредит&Депозит
2518
ПАТ "Родовід Банк" готовий виконати рішення уряду відносно переведення пасивів і активів АКБ "Надра" до "Родовід Банку", повідомляють у фінустанові.
За словами тимчасового адміністратора ПАТ "Родовід Банк" Сергія Щербини, успішний досвід повернення депозитів вкладникам "Родовід Банку" і "Укрпромбанку" дозволить максимально швидко здійснити процедуру і дати можливість вкладникам і клієнтам АКБ "Надра" отримати свої кошти.
За розрахунками фахівців Національного банку України, для виконання зобов'язань перед вкладниками і клієнтами банку "Надра", "Родовід Банк" необхідно докапіталізувати на 6,5 мільярда гривень.
"З врахуванням наявності відпрацьованого механізму даної процедури, а також досвіду попередніх докапіталізацій нашого банку, за умови погодженої роботи НБУ і Мінфіну, я не бачу проблем, які можуть бути невирішеними, під час повернення депозитів вкладникам АКБ "Надра" через відділення "Родовід Банку", - заявив Сергій Щербина.
Водночас, Сергій Щербина закликає не загострювати ситуацію довкола повернення вкладів клієнтам банку "Надра", а також - не політизувати це питання.
Нагадаємо, 23 грудня Кабінет міністрів прийняв рішення про переведення пасивів і активів банку "Надра" до "Родовід Банку".
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас