Кабмін схвалив рішення про переведення вкладів фізосіб з банку "Надра" в "Родовід банк" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін схвалив рішення про переведення вкладів фізосіб з банку "Надра" в "Родовід банк"

Кредит&Депозит
2858
Кабінет міністрів ухвалив рішення про переведення вкладів фізичних осіб з банку "Надра" в "Родовід банк". Про це повідомила під час прес-конференції прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко. "Ми так само, як і по "Укрпромбанку" переводимо вклади фізичних осіб з банку "Надра" разом з частиною активів банку "Надра" ми знову переводимо у "Родовід банк". Сьогодні рішення уряду прийняте", - сказала вона.
Нагадаємо, раніше сьогодні в.о. міністра фінансів Ігор Уманський заявив, що виплати грошей вкладникам банку "Надра", депозити яких переведуть в "Родовід банк", можуть початися вже через 7-10 днів. Раніше Ю.Тимошенко заявляла, що кошти вкладників банку "Надра" до кінця 2009 р. будуть переведені до "Родовід банку". Вона також повідомила, що з банку "Надра" за кордон було виведено 7 млрд грн рефінансування.
Тимчасова адміністрація в "Надра Банк" введена 10 лютого 2009 р. Неврегульована заборгованість банку "Надра" складається з боргу з торгового фінансування (470 млн дол.), євробондів (175 млн дол.), українських облігацій (61 млн дол.) і заборгованості перед НБУ (922 млн дол.). В середині серпня банк "Надра" домовився з найбільшими державними експортно-кредитними агентствами європейських країн про реструктуризацію 140 млн дол. позик під 4% річних і розстрочкою на 7 років.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас