ELFA: Компанії США знову готові інвестувати у розвиток бізнесу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ELFA: Компанії США знову готові інвестувати у розвиток бізнесу

178
Група кредиторів, яка фінансує 50% капітальних інвестицій в устаткування на території Сполучених Штатів, заявила про найменше падіння об'єму запозичень бізнесом протягом року. Це розцінюється як знак того, що американські компанії сталі упевненіші в стійкості економічного підйому.
В доповіді Equipment Leasing and Finance Association (ELFA) говориться про те, що індекс фінансування капвитрат CAPEX, який вимірює загальний обсяг фінансування на придбання устаткування, знизився в листопаді поточного року на $4 млрд., або на 7% в порівнянні з листопадом 2008 року.
Однак це стало найменшим падінням індексу за поточний рік. Експерти ELFA оцінили це як можливий сигнал американських компаній з приводу упевненості у відновленні економіки і готовності вкладати інвестиції в свій бізнес. "Листопадові показники говорять про значне поліпшення ситуації в порівнянні з попереднім місяцем. Попит на устаткування, здається, зростає. Ми сподіваємося, що ця тенденція збережеться", - зазначив глава ELFA Ральф Петта (Ralph Petta).
Що стосується кількості позитивних рішень про видачу кредитів, то в листопаді цього року 67,2% компаній, що звернулися за ними, отримали право на запозичення. Це менше 69,2% в листопаді 2008 року, але більше 65,6% в жовтні поточного. В той же час кількість підприємств, що прострочили виплати із кредитів на 30 днів і більше, зросла минулого місяця до 4,5%, що більше аналогічних показників за листопад 2008 року (3,9%), і жовтень 2009 року (4,2%).
Серед клієнтів ELFA найбільші компанії і фінансові установи США, такі як Bank of America Corp, Canon Financial Services, Caterpillar Financial Services Corp, CIT Group Inc, Dell Financial Services, John DeereCredit Corp, Siemens Financial Services і Verizon Capital Corp.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас