Tiffany купує жовті алмази із австралійського родовища Gem Diamonds — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Tiffany купує жовті алмази із австралійського родовища Gem Diamonds

158
Американська Tiffany & Co., друга за розмірами компанія світу з продажу ювелірних виробів класу "люкс", уклала угоду з Gem Diamonds про покупку жовтих алмазів, що добуваються на родовищі Ellendale в Західній Австралії, говориться в повідомленні Gem Diamonds.
Договір між Laurelton Diamonds, Inc., дочірнім підрозділом Tiffany, що спеціалізується на пошуку і закупівлі алмазів, і Kimberley Diamonds, що належить Gem Diamonds, формалізує існуючі відносини компаній. Умови угоди дозволяють Tiffany купувати жовті алмази, що мають великий попит серед ювелірів, протягом всього терміну експлуатації копальні.
Як заявив фінансовий директор Tiffany Джеймс Фернандес, "Tiffany запланувала низку приголомшливих дизайнерських ініціатив починаючи з 2010 року, для реалізації яких будуть потрібні високоякісні жовті алмази".
Gem Diamonds спеціалізується на алмазах вищого цінового сегменту. У 2009 році компанія вирішила зосередитися на розвитку основних виробничих активів - родовища Letseng в Лесото і Ellendale в Австралії. Виробництво в ПАР, Конго та Індонезії було законсервовано.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас