В Інтернеті з'явилась соціальна мережа для користувачів кредиток — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Інтернеті з'явилась соціальна мережа для користувачів кредиток

Фінтех і Картки
379
В 2010 році в Інтернеті з'явиться нова соціальна мережа під назвою Blippy.
На відміну від звичайних мереж ресурс дозволить користувачам обмінюватися з друзями і незнайомцями інформацією про транзакції з кредитних карт. Таким чином, за допомогою Blippy американці отримуватимуть дані про місцезнаходження родичів і приятелів.
Зараз соціальна мережа Blippy знаходиться на стадії бета-тестування. Можливість "помацати" новий сервіс отримали лише сто осіб.
Ідея створення ресурсу належить підприємцеві і веб-серверу-дизайнерові Філіпу Каплану. Він пояснив, що сьогодні у більшості жителів США в гаманцях по дві-три кредитні карти; користувач Blippy позначає одну з них як соціальну і реєструє її на сайті сервісу. Коли учасник мережі розплачується "соціальною" кредиткою, наприклад, в кафе, друзі отримують повідомлення про його місцезнаходження і можуть прийти в той же заклад, аби побачитися.
Повідомлення про те, в якому магазині або ресторані була використана кредитка, з'являтимуться в мережі негайно, причому автоматично, тобто володареві карти не доведеться вводити дані уручну. Повідомлення виглядатимуть так: "X (ім'я користувача) витратив Y (сума) доларів в Z (назва закладу)". Якщо користувач клікне на назві кафе або магазина, він дізнається, хто ще розплачувався в цьому місці, а якщо на імені - отримає інформацію про те, де ще отоварювався власник кредитки. Членам Blippy випаде нагода самостійно вирішувати, якими будуть відомості про їх місцезнаходження - загальнодоступними або приватними.
Нагадаємо, що свого часу Філіпу Каплану належав сайт Fuckedcompany.Сom, на якому публікувалися дані про крах інтернет-компаній.
За матеріалами:
NEWSru.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас